Verhaal

Heeft u wel eens koffie gedronken, die vers geroosterd is? In het midden van de Haagse Markt, naast garage uitgang A, vindt u de koffiebranderij VanDeMart. Probeert u gerust een bakkie voor €1,50. Of zet zelf thuis koffie met versgebrande bonen.

Mijn visie is dat koffie vers moet zijn. Dat betekent dat ik alleen koffie brand van de laatst beschikbare oogst en dat deze binnen drie weken gedronken wordt. Zo proeft u de rijkdom aan aroma’s die in de boon besloten ligt.

Heeft u de smaak al te pakken? Ik bezorg koffie in een aantal wijken van Den Haag, zoals Scheveningen, Statenkwartier, Duinoord, Valkenboskwartier, Regentessekwartier en Benoordenhout. Voor € 28,- bezorg ik een kilo aan huis. Betaling kan per pinautomaat aan de deur of via vooruitbetaling. Altijd verse koffie in huis! Zo, is dat ook weer geregeld!

Bekijk op deze website het actuele assortiment en een overzicht van prijzen. Aanmelden voor een abonnement of het plaatsen van een eenmalige bestelling doet u ook op deze website.

Wilt u zelf een keer zien en ruiken hoe koffie gebrand wordt? Kom naar de Haagse Markt en proef ook de versgebakken appeltaart.